Ønsker du at blive reseller?

Vi stræber efter at facilitere en ekstraordinær læringsoplevelse for vores resellers, så de opnår en dyb forståelse af deres målgruppe og er i stand til at mestre salgsprocessen for vores produkt. Vi dedikerer os til at forsyne jer med alle nødvendige ressourcer og værktøjer, der er afgørende for jeres succes som vores partnere.

Hvem kan blive reseller?

  • Konsulenter 
  • Forretningsudviklere
  • HR-partnere
  • Digitaliseringskonsulenter
  • Projektledere
  • Proces- og udviklingskonsulente
  • Ledere i både private virksomheder og offentlige organisationer.
Hvorfor skal du blive reseller?

Samlet set vil vi ruste dig med værdifulde færdigheder og viden, der vil gøre dig til en ekspert inden for vores SaaS-produkt og styrke din position som en pålidelig reseller og rådgiver for dine kunder og samarbejdspartnere.

Ud over at spare 10-20% på dit abonnement hos os, vil du som reseller opnå følgende evner og fordele:

Du vil have en solid forståelse af vores frameworks, hvilket giver dig mulighed for, effektivt at kommunikere og anvende disse i din rådgivning, workshops og faciliteringer.

Du vil være i stand til at planlægge og facilitere workshops, møder og andre aktiviteter, der inkluderer tests og testresultater. Dette er værdifuldt, især i forbindelse med strategiudvikling, kompetenceudvikling, ledergruppeudvikling og rekruttering, da det hjælper med at informere og styrke beslutningsprocessen.

Du vil have evnen til at analysere testresultater grundigt, herunder benchmarking, og sammenligne dem med relevante referencer. Dette gør dig i stand til at kommunikere, forklare og give værdifuld feedback baseret på testresultaterne, hvilket er afgørende for at informere beslutningstagere og interessenter.

Du vil være i stand til at vurdere, hvilket formål de individuelle tests og kombinationer af tests kan tjene. Dette gør det muligt for dig at tilpasse og tilpasse løsninger til specifikke behov, hvilket øger værdien af vores SaaS-produkt for dine kunder.

Du vil være i stand til at planlægge og facilitere workshops, møder og andre aktiviteter, der inkluderer tests og testresultater. Dette er værdifuldt, især i forbindelse med strategiudvikling, kompetenceudvikling, ledergruppeudvikling og rekruttering, da det hjælper med at informere og styrke beslutningsprocessen.

Hvad får reselleren ud af det?
Indtægtsmuligheder

Du har mulighed for at skabe ekstra indtægtsstrømme ved at tilbyde vores SaaS-produkt til dine eksisterende klienter eller potentielle nye kunder.

Omkostningsstyring

Du kan drage fordel af vores ekspertise og ressourcer, hvilket minimerer behovet for interne udviklingsomkostninger og ressourcer.

Udvidet Kundesegment

Du får adgang til en bredere kundebase ved at distribuere vores SaaS-produkt, der allerede er gennemprøvet, testet og etableret på markedet.

Skab Merværdi

Du har mulighed for at tilbyde merværdi tjenester som tilpasning, uddannelse og teknisk support, hvilket differentierer dig fra konkurrenterne og styrker kundeloyaliteten.

Ønsker du at blive Reseller eller har du spørgmål, tryk her

Læs mere om hvad det vil sige at være reseller

Du kan læse mere om hvad det vil sige at være reseller her. (videre sende til side med pp fra reseller mappe i drev)