Mød vores team

Jacob Brøndum Pedersen

CEO

Anders Skov

CTO

Jacob er en af Danmarks førende eksperter i digital dannelse. Med en baggrund i sociologi og kommunikation forstår Jacob, hvor stærkt et værktøj dialog kan være, når man arbejder med digitaliseringsprocesser. Jacob har arbejdet med digitale kompetencer siden 2010, hvor han var med til at grundlægge Center for Digital Dannelse. Han har stor erfaring med at arbejde med partnere på tværs af sektorer og har med succes omdannet komplekse digitale koncepter til brugervenlige værktøjer og rammer for selvevaluering. Uanset dit felt vil Jacob hjælpe dig med at kickstarte den digitale dialog og skabe entusiasme og empowerment i din organisation.

Anders er sociolog med speciale i at forstå digitale kompetencer, og hvordan de former vores hverdag som individer på et samfundsmæssigt, socialt og professionelt niveau. Ud over sit stærke teoretiske fundament har Anders en dyb teknisk indsigt i automatisering, webdesign og programmering, som han har praktiseret i mere end 10 år. Anders har således en unik profil inden for digitalisering; han mestrer både en teknoantropologisk forståelse af det digitaliserede samfund og besidder de særlige tekniske færdigheder, der kræves for at skabe software og værktøjer, der letter personlig og professionel vækst.

Lea Westphal Pedersen

Head of MapUs og kundesucces

Tina Thorup Aaen

Kommunikationsmedarbejder

Lea er en organiseret projektleder og ekspert i at køre en strømlinet proces. Hun arbejder hårdt for at sikre, at du får den hjælp og information, du har brug for, og hendes sprudlende personlighed skaber en god atmosfære på e-mail, telefon og under møder. Som Head of MapUs er Lea ansvarlig for, at alt kører som smurt. Det indebærer en bred vifte af opgaver, herunder strategisk planlægning, konceptudvikling, procesoptimering, udvikling af rammer, kommunikation og markedsføring osv. Desuden leder og overvåger Lea mange projekter, både nationalt og internationalt. Her hjælper hun organisationer med at afdække deres digitale udfordringer samt med at implementere MapUs-værktøjet. Hun sørger for, at vores kunder er i gode hænder og får den digitale ekspertise, de har brug for.

Tina er ansvarlig for at levere omfattende kundesupport hos MapUs og excellerer i opgaver inden for kommunikation og markedsføring. Hun er dygtig til at sikre, at kunderne føler sig velinformerede og værdsatte.

Med en kandidatgrad i oplevelsesøkonomi har hun ekspertise i at forstå kundernes behov og hvad der skaber særlig værdi for dem.
Tina lader sin kreative side skinne igennem og har en særlig evne til at lede processer med en nytænkende tilgang og skarp struktur.

Mikline Roman Jensen

Ansvarlig for børne- og ungeområdet

Som børne- og ungeansvarlig deler Mikline sit engagement for dannelsesspørgsmål i det 21. århundrede. Hun udvikler centerets undervisningsmateriale og orienterer sig mod digitale trends, forskning, lovgivning og politikker på området. Mikline faciliterer inspirerende oplæg og workshops om digital dannelse og formidler indsigtsfulde perspektiver på børn, unges og voksnes digitale brug og tilstedeværelse.