Mød vores team

Jacob Brøndum Pedersen

CEO

Anders Skov

CTO

Jacob er en af Danmarks førende eksperter i digital dannelse. Med en baggrund i sociologi og kommunikation forstår Jacob, hvor stærkt et værktøj dialog kan være, når man arbejder med digitaliseringsprocesser. Jacob har arbejdet med digitale kompetencer siden 2010, hvor han var med til at grundlægge Center for Digital Dannelse. Han har stor erfaring med at arbejde med partnere på tværs af sektorer og har med succes omdannet komplekse digitale koncepter til brugervenlige værktøjer og rammer for selvevaluering. Uanset dit felt vil Jacob hjælpe dig med at kickstarte den digitale dialog og skabe entusiasme og empowerment i din organisation.

Anders er sociolog med speciale i at forstå digitale kompetencer, og hvordan de former vores hverdag som individer på et samfundsmæssigt, socialt og professionelt niveau. Ud over sit stærke teoretiske fundament har Anders en dyb teknisk indsigt i automatisering, webdesign og programmering, som han har praktiseret i mere end 10 år. Anders har således en unik profil inden for digitalisering; han mestrer både en teknoantropologisk forståelse af det digitaliserede samfund og besidder de særlige tekniske færdigheder, der kræves for at skabe software og værktøjer, der letter personlig og professionel vækst.

Lea Westphal Pedersen

Head of MapUs og kundesucces

Maria Larsen Ehrenreich

Konsulent

Lea er en organiseret projektleder og ekspert i at køre en strømlinet proces. Hun arbejder hårdt for at sikre, at du får den hjælp og information, du har brug for, og hendes sprudlende personlighed skaber en god atmosfære på e-mail, telefon og under møder. Som Head of MapUs er Lea ansvarlig for, at alt kører som smurt. Det indebærer en bred vifte af opgaver, herunder strategisk planlægning, konceptudvikling, procesoptimering, udvikling af rammer, kommunikation og markedsføring osv. Desuden leder og overvåger Lea mange projekter, både nationalt og internationalt. Her hjælper hun organisationer med at afdække deres digitale udfordringer samt med at implementere MapUs-værktøjet. Hun sørger for, at vores kunder er i gode hænder og får den digitale ekspertise, de har brug for.

Maria er en engageret projektleder med særligt fokus på digitale kompetencer. Hun har en kandidatgrad i medievidenskab og har ekspertviden inden for digital uddannelse, som hun formidler med stort drive. Maria har vigtig indsigt i det 21. århundredes færdigheder, såsom misinformation på nettet, og har tidligere vejledt undervisere i brugen af edtech. Hun brænder for iværksætteri og har en særlig evne til at se verden fra nye vinkler. Maria styrer projekter med sikker hånd og vil guide dig i processen med at implementere MapUs.

Marie Enevoldsen

Uddannelsesleder

Marie har en stærk profil inden for konceptualisering og formidling af digitale trends. Hendes baggrund inden for journalistik og undervisning gør hende til en dygtig formidler af digitale koncepter, især omkring digital dannelse. Hun er også en erfaren projektleder og har brugt sine evner til at hjælpe med at udvikle flere skræddersyede MapUs-rammer for højere uddannelsesinstitutioner – herunder originale ressourcer og undervisningsmaterialer. Som sådan er Marie den ideelle rådgiver og samarbejdspartner, hvis du ønsker at fokusere på og arbejde proaktivt med de digitale kompetencer, der betyder noget for dig.